Vyhledávání


Kontakt

Milan Nevosad


E-mail: nevosad.milan@gmail.com

Velký Charitativní ZUMBA maraton 2014

24.11.2014 12:30

Jako každý rok, tak i letos Martina Zelenková alias Marťas pořádá pro postižené klienty z Domova Maxov, pro staré lidi z Domova pro Seniory na Smržovce a letos poprvé i pro nemohoucí z Hospicu "Světlo z hor" o.p.s. "Velký Charitativní Zumba maraton".

Kdy?

V sobotu 29.11.2014 od 14:00 hodin na Parkhotelu na Smržovce


Lístky jsou již v prodeji v obou eRclubech na Smržovce a v Jablonci nad Nisou. Koupí lístků pomůžete i Vy, kdo Zumbu netančíte. Všichni, kteří darují finanční, nebo věcný dar, dostanou darovací smlouvu.
 

VŠICHNI ÚČINKUJÍCÍ VYSTUPUJÍ BEZ NÁROKU NA HONORÁŘ VE PROSPĚCH CELÉ TÉTO AKCE!!!

Co Vás čeká???
Zumba SHOW s instruktory eRclubu Smržovka, Jablonec nad Nisou - Marťou a Verčou. Zúčastní se samozřejmě i další instruktoři - Lenka Marčíková, Dan Šimek, Martin Hybš a také já Milan Nevosad ;-)


Opět pro Vás máme několik kostýmních překvapení a tanečků pro Vaše pobavení a čeká Vás opět i vystoupení dětí z eRclubu. Pořádně si nabijte fotoaparáty, protože Vás čeká velikánské překvapení :-)

Dále prodej výrobků z chráněné dílny v Maxově, a dětí ze ZŠ na Smržovce a čeká Vás i tombola o zajímavé ceny, kterou věnovali a věnují jednotlivci i různé firmy.

VÝTĚŽEK Z CELÉ TOMBOLY TAKÉ OPĚT PUTUJE TĚM, CO TO POTŘEBUJÍ!!!

Věříme, že stejně jako loni zažijeme nádherné odpoledne plné zábavy, hudby, tance, emocí a radosti a věřím, že s námi zůstanete až do konce.


V loňském roce jsme s Vaší pomocí vytančili neuvěřitelných 73.000,- Kč.

V dnešní době si lidi prostě musí pomáhat. A jsem strašně rád, že jsem toho součástí, protože tato akce má neskutečně velké srdce! Už se nemůžu dočkat!

 

Níže vkládám pár fotek z minulého roku, ať víte, na co se můžete těšit ;-)

 

  • Váš Milan.

 

Pořadatelé:
eRclub Smržovka a Jablonec nad Nisou
Mobilní telefon: +420724170120
WWW: https://www.erclub.cz/
martina@erclub.cz
Komenského 964, Podhorská 74
Smržovka, Jablonec n.N., ČR