Vyhledávání


Kontakt

Milan Nevosad


E-mail: nevosad.milan@gmail.com

Česká Miss 2015

23.11.2014 20:02

Ahoj, ahoj, ahoj :-)

Rok s rokem se nám sešel a je tu opět Česká Miss. Tento rok trošku v jiném kabátě. Jak všichni asi již víte, Česká Miss změnila po deseti letech majitele. Michaela Maláčová prodala Českou Miss Marcele Krplové. 

Co nás čeká nového? 

Protože jsem měl tu možnost a být u zahájení České Miss 2015 tuto středu ve Foru Karlín, myslím si, že se máme na co těšit :-) Např. na novou moderátorskou dvojici. A to na Libora Boučka s Leošem Marešem. Na nové hlasování - Českou Miss 2015 zvolí odborná porota. Veřejnost bude volit pouze Českou Miss World a Českou Miss Earth. 

A zásadní novinkou je také role Ivy Kubelkové. Letos poprvé bude mít Miss svou Patronku. A tou bude právě Iva Kubelková ;-) Patronka bude např. komunikovat s veřejností. Ale asi hlavním úkolem pro ní bude podílet se na směru celého projektu - např. pečlivý výběr dívek a nastavení programu na soustředění. Letošní finalistky čekají rovnou dvě - jedno v ČR na horách a jedno již tradiční exotické soustředění ;-)

Vše vypukne 28. března 2015 v multifunkční hale Forum Karlín, kde také pořadatelé nový ročník zahájili. Ze zahájení přidávám pár fotek, tak koukněte ;-)

 

  • Váš Milan.